Michal Bača | | mládež

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA NA TURNAJI

DVA TURNAJE MLADŠÍ PŘÍPRAVKY VE VALTICÍCH
O víkendu jsem se zúčastnili turnajů, které pořádal MSK Břeclav ve sportovní hale ve Valticích.
Nejprve v sobotu ročník 2008 a madší a poté v neděli ročník 2009 a mladší.
V sobotu byl turnaj celodenní a byl obsazen velmi kvalitně. Ze Slovenska přijel MŠK PÚCHOV, MFK SKALICA a
ŠK VRAKUŇA ( část Bratislavy ). Dalšími účastníky turnaje byl FK HODONÍN, SK SIGMA OLOMOUC, MiRaVa
( Milotice, Ratíškovice a Vacenovice ), MSK Břeclav a my.
Bohužel nemůžeme být konkurenceschopní takovým týmům jako je OLOMOUC, HODONÍN, SKALICA nebo PÚCHOV, a to jak počtem dětí, tak i ročníky, kde mají děti rozdělěny podle věku. Proto, nám když onemocní 1 až 2 kluci ročníku 2008, musíme je nahradit mladšími dětmi. A to se bohužel projevilo v sobotním turnaji, kdy nám chyběli Tomáš Bartoš a Jirka Šesták a tak jsme turnaj odehráli pouze s dvojicí náhradníků. Ale i přesto kluci bojovali, makali, dřeli a některým týmům byli více než vyrovnaným soupeřem.Turnaj jsme odehráli v ,,sedmi statečných´´ - Ondra DIDOV, Zbyňa PETRLA, Filip KEPÁK, Lukáš UHER, Kryštof TRUBAČ, Vojta UHER a Peťa ŠESTÁK, kdy poslední tři jmenovaní jsou ročník 2009 a v neděli byli oporami na dalším turnaji.
Odehráli jsme tedy celkem sedm zápasů. Ve dvou jsme remizovali, dva zápasy těsně prohráli a ve zbývajících nás soupeři jasně přehráli, ale nutno podotknout, že šlo o ligové týmy.
V neděli jsme se zúčastnili odpoledního turnaje, za účasti SOKOL LANŽHOT, MSK BŘECLAV, ZBROJOVKA BRNO, MIKULOV a  VACENOVICE. Na tento turnaj jsme přijeli v plné síle a to devíti kluků ročníku 2009 a vzali jsme ještě dva mladší z MINI přípravky. Musíme hrdě přiznat, že až na poslední zápas jsme odehráli všechny zápasy na vysoké urovni. S MSK  a Mikulovem jsme remizovali a myslím, že jsme byli lepším týmem. Se Zbrojovkou jsme odehráli asi nejlepší zápas na turnaji, kdy jsme dokonce i vedli, ale soupeř třemi brankami v rozmezí pár minut zápas otočil a na konec vyhrál pět tři. Bohužel poslední zápas, jak jsem již dříve řekl, se nám vůbec nevydařil a s Vacenovicemi jsme prohráli o tři branky, kdy klukům nevycházela kombinace, klid v rozehrávce, lepší zakončení a bohužel i bojovnost,zarputilost, dravost a důraz, tak jako v předchozích zápasech.
Nedělního turnaje se zúčastnili Kryštof TRUBAČ, Vojta UHER, Peťa ŠESTÁK, Jirka ŠESTÁK, Lukáš SLEZÁK, Adam UHER, Vladan KAŇA, Matyáš BRBÚCH, Honza HOŠPES a z MINI přípravky Matěj ŠESTÁK a Denis BAČA.
Turnaje se nám sice výsledkově nevydařili, ale herně to bylo lepší a pokud kluci budou makat dál, tvrdě dřít na trénincích, poslouchat trenéry, tak se musí borci z Olomouce, Brna nebo Bratislavy bát už teď. :-)

Aktuální články

Program zápasů našich mužstev (DOPLNĚNA POZVÁNKA)

Kde a kdy hrají naše mužstva následující zápasy?

Výsledky všech našich mužstev

Přehled věech našich víkendových výsledků.

deník.cz: Lanžhot ve Staré Říši nezaváhal. Potřebovali jsme se rozjet, přiznal Hílek

Napravili reputaci. Fotbalisté Lanžhota po dvou porážkách opět naplno bodovali. V sobotním duelu dvaadvacátého kola divize D zvítězili na...