Josef Říha | | muži

Ráječko čeká šlágr s Lanžhotem

Tenhle zápas bude mít říz. Ve šlágru 23. kola krajského přeboru se střetnou Ráječko a Lanžhot. Jedná se o souboj aktuálně dvou nejlepších týmů nejvyšší krajské soutěže. Startuje se dnes v 16 hodin.

Nejlepší obranu (Lanžhot - 11 inkasovaných gólů) prověří nejlepší útok (Ráječko - 55 nastřílených gólů), na obou stranách elitní střelci soutěže: Lukáš Čambal (17 branek, nejlepší střelec) a Daniel Keprt (14 branek, 4. nejlepší střelec) a také brankáři: Rudolf Bartal (13 čistých kont, 1. místo mezi gólmany) a Karel Němeček (7 čistých kont, 2.). Po pětizápasovém disciplinárním trestu už může Lanžhot nasadit nejlepšího hráče podzimní části Mária Tótha. To vše jsou pozvánky na jeden z rozhodujících zápasů sezony, který může Lanžhot nasměrovat do divize, nebo připravit - v případě výhry Ráječka - dramatický závěr ročníku.
Vysoké návštěvě nahrává kromě tabulkového postavení a formě soupeřů také výborné počasí a termín duelu: sedm zápasů 23. kola bylo - díky úternímu vloženému kolu - odehráno už v sobotu.
V posledním vzájemném zápase porazil Lanžhot Ráječko 2:0. Olympia od té doby neprohrála: z posledních 13 zápasů vydolovala 33 bodů za 10 výher a 3 remízy a atakuje historicky nejlepší umístění klubu v krajském přeboru, kterým je 3. příčka.
Ráječko, obec s necelými čtrnácti sty obyvatel, bude dnes v obležení.

Zdroj: jihomoravskýfotbal.cz

Aktuální články

Program zápasů našich mužstev (DOPLNĚNA POZVÁNKA)

Kde a kdy hrají naše mužstva o následujícím víkendu zápasy?

Výsledky všech našich mužstev

Přehled věech našich víkendových výsledků.

deník.cz: Lanžhot ve Staré Říši nezaváhal. Potřebovali jsme se rozjet, přiznal Hílek

Napravili reputaci. Fotbalisté Lanžhota po dvou porážkách opět naplno bodovali. V sobotním duelu dvaadvacátého kola divize D zvítězili na...