Boris Didov | | mládež

Turnaj U11 - Lanžhot, 16.2.2019

Domácí turnaj U11 - 16.2.2019

Tento víkend patřila hala při ZŠ v Lanžhotě našim fotbalovým nadějím, kdy v sobotu jsme pořádali turnaj starších přípravek a v neděli mladších přípravek. Sobotní turnaj byl za účasti 7 mužstev, hrálo se systémem každý s každým. Protože máme kluků na dvě mužstva, byla by škoda některé děti nechat stát, a tak jsme udělali družstvo ročníku 2008 a družstvo ročníku 2009. Dalšími účastníky byli FKM Podluží, Velké Bílovice, MSK Břeclav, Sokol Hrušky a Slovan Šaštín.
Ročník 2008 předvedl výkon spíše pod svými možnostmi, a myslím si, že dokážou předvést dále lepší výkon. Někdy se mi zdá, že zápasy až tak neprožívají jako kluci z ročníku 2009, berou to víc v klidu, ale k jejich dobru je, že si zase tak nevyčítají a jsou víc nad věcí. Možná je to tím věkovým rozdílem. I přes svůj výkon by obsadili celkové druhé místo o skoré. Ale nemůžu v žádném případě říct, že by na turnaji chodili a nemakali. Jen byl vidět výpadek fotbalovosti.
Ročník 2009 hraje na větší riziko, jedou na plný plyn od začátku (jsou i výjimky) a nechají tam opravdu všechno, někdy je to až k jejich zlu a chtělo by to trochu zklidnit. Je na nich vidět daleko víc když prohrávají, jak se mění styl jejich hry.
Poslední dobou slyším, že 09 hrají lepší fotbal než 08. Já si to nemyslím. Jednou se daří těm, podruhé zase těm. Poslední turnaj se jim podařil, a jsou opravdu šikovní. Taky to tak praktikujeme na trénincích, aby mezi nimi byla zdravá rivalita. A má to tak být, my jsme tak taky vyrostli.
Turnaj se opravdu povedl a odměnou za hru byla pro každého hráče medaile a každý tým dostal také sladkou odměnu v podobě dortu.
I když se na turnaji podepsala epidemie chřipky a jarní prázdniny, které se projevili jak u našeho mužstva, tak u soupeřů, byl to turnaj velmi pěkný a krásných fotbalových momentů.
Chtěl bych opravdu moc poděkovat všem, co se podíleli na uspořádání turnaje. Ono se to nezdá, ale je to zápřah. Proto velký dík pro správce haly a jeho nervy, holkám v bufetu - Michaela, Kateřina, Miroslava, trenérům Michalovi a Rosťovi, kteří turnaj pískali, časomíře ve složení Zdeněk, Sabka a Laura. Taky moc děkuji sponzorům: Iva Kovaříková - dorty, Marek Billa - klobásky, Pekařství Křivka – rohlíky.
Nakonec musím poděkovat všem našim ovečkám, co se zúčastnili a předváděli krásné fotbalové momenty a v neposlední řadě také rodičům za pěknou kulisu.

Aktuální články

Program zápasů našich mužstev

Kdy a kde hrají o nadcházejícím víkendu naše mužstva.

deník.cz: Lanžhot nezvládl klíčovou bitvu. Zbrojovce trefil výhru Polák v 91. minutě

Klíčový zápas. Fotbalisté Lanžhota v případě úspěchu mohli dotáhnout vedoucí rezervu Zbrojovky na rozdíl tří bodů, šlágr...

Výsledky všech našich mužstev

Kompletní přehled všech našich výsledků.