Michal Bača | | mládež

Mladší žáci - Podzim

Zhodnocení podzimní části mladších žáků

Milí fotbaloví fanoušci mladších žáků. Máme za sebou podzimní část fotbalové sezóny a troufneme si říct, že ÚSPĚŠNOU!!!
Před začátkem soutěže jsme si žádné konkrétní cíle v podobě umístění nestanovili. Vůbec jsme netušili jak na tom herně budeme my a hlavně soupeři. Samozřejmě jsme věděli, že nás čeká náročnější a hlavně kvalitnější soutěž než vloni okres. Ale kluci a Laura se toho vůbec nebáli, soupeřů se nezalekli a hned od prvních zápasů nám a hlavně sobě chtěli dokázat, že v krajské soutěži nebudeme za otloukánky a jen do počtu. Po šesti zápasech podzimu jsme měli úžasnou bilanci pěti výher a pouze jedné porážky. Ano, druhá polovina podzimní části už byla horší, ale i přesto jsme podzim zakončili na hezkém osmém místě s bilancí 7 výher, 6 proher a skóre 38:29. Na podzim zasáhlo do hry celkem 15 hráčů a dva brankáři. Do všech 13 zápasů nastoupili Robik Moravec (náš nejlepší střelec - 10 vstřelených gólů), Davča Pavelka (8 gólů), Denča Bača (8 gólů), Marťa Balga (2 góly), Maty Kubát (1 gól), Jindra Jelínek a naši dva borci ze starší přípravky Šíma Uher (3 góly) a Víťa Bartoš (2 góly). O jeden zápas méně odehráli brankář Maty Šesták a Davča Darmovzal (2 góly). Do deseti zápasů zasáhl Kikin Řezníček (1 gól), do šesti Luky Trčka (1 gól), do pěti Áďa Blažej, tři zápasy odehrál Áďa Svačina. A ve třech zápasech nám pomohli hráči ze starší přípravky Laurinka Bačová a Maty Didov a dvakrát s námi byl Simon Chauvin.
Všichni si zaslouží obrovskou pochvalu a poděkování za přístup nejen k zápasům, ale i k tréninkům. Pevně věříme, že nás zimní příprava posune ještě dál.
Závěrem bychom moc rádi poděkovali Vám všem rodičům, že svoje děti podporujete, fanouškům, že nás z tribun povzbuzují, funkcionářům a i ostatním trenérům za jejich úžasnou a i náročnou práci a samozřejmě i městu Lanžhot, bez jehož podpory bychom nemohli fungovat tak, jak fungujeme.

DĚKUJEME, trenéři ml. žáků Mirek a Michal.

Aktuální články

Program zápasů našich mužstev

Kdy a kde hrají o nadcházejícím víkendu naše mužstva.

deník.cz: Lanžhot nezvládl klíčovou bitvu. Zbrojovce trefil výhru Polák v 91. minutě

Klíčový zápas. Fotbalisté Lanžhota v případě úspěchu mohli dotáhnout vedoucí rezervu Zbrojovky na rozdíl tří bodů, šlágr...

Výsledky všech našich mužstev

Kompletní přehled všech našich výsledků.