Boris Didov | | klub

Oslavy 100 let se blíží

V tomto roce nás čeká zásadní milník fotbalového oddílu a myslím, že nejen jeho. Budou to oslavy celého města a my máme tu čest, být u toho. Na celé akci už pracujeme od léta a chceme udělat oslavy, které budou hodné právě takovému výročí.
Jak budou oslavy tedy probíhat?

Během celého dne sehrají svá utkání všechny mužstva našeho oddílu a fotbalovým vrcholem bude utkání A mužstva s ligovým mužstvem s Česka nebo Slovenska. Na soupeři se pracuje, dejte nám čas a jakmile budeme vědět více, vše zveřejníme.
Po fotbalovém dni bude následovat večerní program s živou hudbou. Přímo v areálu vystoupí skupiny Křídla, Five Live a DESmod. Zbytek večera nás bude bavit svou hudbou DJ Jirka Benada.
Celý den a vlastně i večer, bude v areálu zajištěno občerstvení, bude zajištěna degustace místních vinařů a pro nejmenší zajištěn dětský koutek.
Celá akce nás bude stát nemalé finanční prostředky, ale budou vynaloženy správně. Není cílem na oslavách vydělat, chceme jen naše fanoušky pobavit, nejen po fotbalové stránce, ale i kulturně. Proto jsme vstupné rozdělili následovně. Tak aby si na své přišli všichni a celý program finančně pokryli. Zatím jsme získali podporu z města Lanžhot, TJ Sokol Lanžhot, místního rybářského spolku a místního spolku zahrádkářů, za což všem velmi děkujeme.

Předprodej (bude ukončen měsíc před akcí)
Základní vstupné: 450,- Kč – celodenní program
Zlevněné vstupné (od 12-15 let) 250,- Kč – celodenní program

Na místě
Základní vstupné: 650,- Kč – celodenní program
Zlevněné vstupné (od 12-15 let) 450,- Kč – celodenní program

Vstupné jen na fotbalové utkání – ještě bude upřesněno, ale nebude se lišit od ceny, která je běžná při zápasech MOL Cup. Tyto lístky budou v prodeji jen v den utkání, přímo na pokladně před zápasem A mužstva.
Z dalších akcí - již na konec prvního měsíce nového roku je připravována "Beseda nad kronikou", bohužel je závislá na aktuálních protiepidemických opatřeních. Na hodový víkend se potom uskuteční výstava k 100-leté historii.
Současně pracujeme na vydání knihy, která bude průřezem celé historie našeho oddílu a plná zajímavých fotek. Na knize má největší zásluhy Jožka Říha a Martin Daneš. Zároveň u příležitosti oslav, předáme jedno ocenění, které si ještě nechám pro sebe. Celé oslavy budu ukončeny na hody, kdy uspořádáme výstavu v městském muzeu.
Tak to bylo trochu na vysvětlenou k oslavám, které nás během běžného života, docela dost zaměstnávají. Pokud nám ale někdo chce s něčím pomoct, přispět nám nějakou částkou na oslavy, na něco se zeptat, s něčím nám poradit, budeme velmi rádi. Neváhejte nás kohokoliv kontaktovat, říct nám, co by bylo dobré. Myslím, že víte, kde nás najdete a na koho se obrátit. Přece jenom, oslavy 100 let děláme poprvé a u dalších už nebudeme. Za každou reakci a pomoc budeme rádi. Tak jako poslední námět k zamyšlení a zhotovení pamětní desky na hřišti Pastvisko od pana Josefa Jožulky Uhra.
Všem, kteří se na akci už teď podílí, bych velmi rád poděkoval. Moc děkuji za Vaši práci a podporu, velmi si toho vážím.

Aktuální články

Program zápasů našich mužstev

Kdy a kde hrají o nadcházejícím víkendu naše mužstva.

deník.cz: Lanžhot nezvládl klíčovou bitvu. Zbrojovce trefil výhru Polák v 91. minutě

Klíčový zápas. Fotbalisté Lanžhota v případě úspěchu mohli dotáhnout vedoucí rezervu Zbrojovky na rozdíl tří bodů, šlágr...

Výsledky všech našich mužstev

Kompletní přehled všech našich výsledků.