Boris Didov | | mládež

Turnaj U11 - Brno, 5.1.2019

Turnaj U11 - Brno, 5.1.2019

Turnaj - fotbalová přípravka U11, Brno 5.1.2019

V sobotu naše starší přípravka U11 sehrála další turnaj, tentokrát na umělé trávě v Tréninkovém centru Zbrojovky Brno. Pro některé první zkušenost s tímto povrchem. Turnaj se hrál systémem každý s každým bez výsledků, sehráli jsme 5 utkání, z nichž jsme jednou vyhráli, jednou remizovali a třikrát prohráli. Můžu říct, že pouze jediná prohra byla rozdílem třídy, a to se soupeřem z Hodonína. Jakmile potkáme tohoto soupeře, kluci se bojí a nepředvedou vůbec nic. Zápas od zápasu se kluci zlepšovali a i když jsem prohráli, tak jsme prohráli po výborném výkonu.

Celkové zhodnocení turnaje, pro kluky výborná zkušenost, další turnaj v nohách a výhra nade mnou v podobě sázky o výlet starší přípravky na Paintball. Máte to mít kluci, zasloužíte si to. Díky za odvedený výkon.

Sestava: Uher Lukáš, Moravec P., Bartoš T., Didov O., Petrla Z., Kepák F., Surman T., Surman S., Hošpes J. Maskot všech našich turnajů Didov Matěj.

Aktuální články

Program zápasů našich mužstev

Kdy a kde hrají o nadcházejícím víkendu naše mužstva.

deník.cz: Lanžhot nezvládl klíčovou bitvu. Zbrojovce trefil výhru Polák v 91. minutě

Klíčový zápas. Fotbalisté Lanžhota v případě úspěchu mohli dotáhnout vedoucí rezervu Zbrojovky na rozdíl tří bodů, šlágr...

Výsledky všech našich mužstev

Kompletní přehled všech našich výsledků.