Josef Říha | | klub

Start soutěží v nedohlednu

Dnes měli muži sehrát generálku a za týden už první soutěžní zápas se Startem Brno. Za dalších 14 dnů se měly rozběhnout soutěže mládeže. Naše mužstva však letos neodehrála ani jedno z plánovaných přípravných utkání, dokonce neabsolvovala, jako asi téměř všechny kluby, ani jeden společný trénink a hráči se tak stále připravují pouze individuálně!

Jisté proto v této nejisté době je tak pouze to, že se soutěže v plánovaných termínech určitě nerozběhnou, a nikdo v dnešní situaci nedokáže predikovat, kdy k tomu vůbec může dojít.
Reálně tak nyní hrozí, že už druhý soutěžní zůstane anulován!
Hráči od přípravek po muže „bombardují“ trenéry jednoduchou otázkou: KDY SE ZAČNĚ ALESPOŇ TRÉNOVAT? Na jednoduchou otázku stejná odpověď: IHNED JAKMILE TO BUDE MOŽNÉ!
Současná vládní opatření, a to si o nich můžeme a zřejmě i myslíme všichni to stejné, to prostě neumožňují. Dlouhá a nekončící sportovní doba temna, zatím bez jakéhokoli světýlka na konci, svádí k tomu aby se hledali cestičky jak to třeba aspoň někdy trošku porušit a každého to jistě i napadlo. Jako klub ale chceme hrát vždy podle pravidel jak na zeleném trávníku, tak i mimo něj. Byť jsou ty pravidla někdy i více než nesmyslná, pořád jsou to pravidla, za jejichž porušení hrozí mj. pro náš klub extrémní až existenční sankce.
Mrzí nás, že ze strany např. FAČR, ČUS nebo NSA nechodí žádné informace, co pro změnu pravidel tyto zastřešující organizace dělají nebo jestli vůbec něco dělají? Zatím se jim daří plnit zaslouženě úvodní stránky bulváru.
Přesto NEZTRÁCEJME VÍRU A NADĚJI!

Výbor Sokol Lanžhot

Aktuální články

Program zápasů našich mužstev

Kdy a kde hrají o nadcházejícím víkendu naše mužstva.

deník.cz: Lanžhot nezvládl klíčovou bitvu. Zbrojovce trefil výhru Polák v 91. minutě

Klíčový zápas. Fotbalisté Lanžhota v případě úspěchu mohli dotáhnout vedoucí rezervu Zbrojovky na rozdíl tří bodů, šlágr...

Výsledky všech našich mužstev

Kompletní přehled všech našich výsledků.