Boris Didov | | mládež

Fotbalový nábor

Fotbalový nábor

I když za mě osobně to byl termín nevhodný, vedení FAČR zvolilo měsíce květen a červen jako náborové. Bohužel nám fotbalová jarní sezóna ani nezačala a všechny soutěže byly předčasně ukončeny, následují dva měsíce prázdnin a my máme udělat nábor. I tak s dětmi neustále pracujeme a uspořádat fotbalový nábor byl mezi trenéry mládeže jednomyslně schválen. Jen najít vhodný termín jak pro trenéry, zajistit hřiště – neboť to má také svůj řád a prochází pravidelnou údržbou, tak domluvit hlavně ty nejmenší účastníky z místní školky a školy. Konkrétně se jednalo o všechny předškoláky a děti z prvních a druhé třídy místní mateřské a základní školy.
Fotbalový nábor se konal na fotbalovém hřišti Na Šlajsi, ve čtvrtek 17. 6. 2021. Celkem se jej účastnilo 91 dětí. Jednalo se sice o fotbalový nábor, ale bylo vytvořeno několik stanovišť, kde si děti mohli vyzkoušet různé sportovní dovednosti s míčem i bez. Samozřejmě si děti zahrály také fotbal. Celou akci měli na starost trenéři fotbalové mládeže Bačová Lenka, Šestáková Martina, Bača Michal, Didov Boris.
Doufáme, že se všem akce líbila a setkáme se spolu příště na prvních trénincích, ať na fotbale nebo třeba děti přivedeme k jiným sportům, které se v Lanžhotě také organizují.

Aktuální články

Program zápasů našich mužstev (DOPLNĚNA POZVÁNKA)

Kde a kdy hrají naše mužstva následující zápasy?

Výsledky všech našich mužstev

Přehled věech našich víkendových výsledků.

deník.cz: Lanžhot ve Staré Říši nezaváhal. Potřebovali jsme se rozjet, přiznal Hílek

Napravili reputaci. Fotbalisté Lanžhota po dvou porážkách opět naplno bodovali. V sobotním duelu dvaadvacátého kola divize D zvítězili na...