Josef Říha | | klub

Transparentní účet Sokol Lanžhot

Rádi byste alespoň symbolicky podpořili náš fotbalový oddíl TJ Sokol Lanžhot? Nabízíme Vám ideální možnost. Žádné smlouvy – žádné papírování. Přispět nám můžete finančním příspěvkem na transparentní účet TJ Sokol Lanžhot, z. s., který jsme právě založili.

Vnímáme samozřejmě dobu, která postihla nejen sport, ale celou společnost, kdy je v současnosti problém sehnat jakýkoliv obnos finančních prostředků na podporu fotbalového oddílu. Tímto dáváme možnost i našim věrným fanouškům, podílet se na chodu oddílu, a to jakoukoliv částkou, která nám pomůže. Jde asi o nejjednodušší cestu podpory.

Jak se stát pravidelným přispívatelem:
  • Kliknout na číslo účtu níže nebo si jej vyhledat na webových stránkách ČSOB
  • Zadat u své banky trvalý příkaz
  • Do popisu platby uvést: FOTBAL - jméno a příjmení dárce
  • Variabilní symbol pro fotbal - 1006

Transparentní účet je založen na podporu TJ Sokol Lanžhot z. s.
295877677/0300 – transparentní účet

A jak oddíl naloží s případnými příspěvky fanoušků? Jednou za čas bychom finanční prostředky rádi vybrali a použili je na konkrétní účel. Počítáme také s variantou, že by fanoušci například prostřednictvím ankety mohli zvolit, na co vybraný finanční obnos poputuje. Při každém výběru uvedeme, na co konkrétně byly peníze použity, což samozřejmě zdokumentujeme na klubovém webu. Navíc má možnost každý přispívající, při minimálním vkladu 1 tisíc korun za daný kalendářní rok, odečíst si tuto částku ze základu daně při ročním zúčtování. Potvrzení pro finanční úřad na požádání všem vystavíme. Budeme vždy maximálně otevření!
Život a další rozvoj fotbalového oddílu TJ Sokol Lanžhot můžete podpořit zasláním příspěvku na tento bankovní účet: 295877677/0300. Veškerý pohyb na účtu můžete transparentně sledovat pod tímto odkazem.

Aktuální články

Program zápasů našich mužstev (DOPLNĚNA POZVÁNKA)

Kde a kdy hrají naše mužstva o následujícím víkendu zápasy?

Výsledky všech našich mužstev

Přehled věech našich víkendových výsledků.

deník.cz: Lanžhot ve Staré Říši nezaváhal. Potřebovali jsme se rozjet, přiznal Hílek

Napravili reputaci. Fotbalisté Lanžhota po dvou porážkách opět naplno bodovali. V sobotním duelu dvaadvacátého kola divize D zvítězili na...