Boris Didov | | klub

Benefiční koncert: „Pro tornádo“

Vážení,
Chtěli bychom Vám tímto představit náš společný projekt, kterým chceme přispět a pomoci těm, kteří byli postiženi přírodním jevem, který je v našich končinách vcelku vzácným. Ano, jedná se o Tornádo, které řádilo v červnu v nedalekých obcích Hrušky, Moravské Nové Vsi, Mikulčicích, Lužicích a Hodoníně.

Kluci z kapely Five Live dostali nápad, pomoci postiženým po Tornádu hudbou. Oslovili Lanžhotské Sokoly, zda by společně neuspořádali koncert a v docela šibeničním termínu jsme jej nachystali. Celým večerem Vás bude jako moderátorka provázet Jana Uhrová (Krásná). Všichni účastníci hrají bez nároku na honorář, a navíc můžete přispět také tím, že se zúčastníte dražby o písničku, kterou si budete moct zazpívat se skupinou Five Live, pokud ovšem vyhrajete. Výtěžek ze vstupného bude věnován vybraným rodinám, které byli postiženy. O občerstvení se postarají místní živnostníci a nebude chybět také dobrá kávička a nějaká ta sladkost v podání výborných cheesecaků. Po vystoupení všech účinkujících, bude zábava pokračovat diskotékou.

To vše pro Vás máme nachystáno a budeme rádi, když se přijdete pobavit a podpořit nás v našem společném úsilí.


Krátké představení našich vystupujících:

The Teachers
The Teachers je zábavová kapela milující šedesátá léta, která tvoří základ repertoáru (Beatles, Rolling Stones, Deep Purple, začátky Olympic…). Nevyhýbá se samozřejmě ani dalším obdobím, ze kterých si vybírá zejména české, britské a americké kytarovky (Shellinger, Katapult, P. Novák, Žlutý pes, I. Hlas, Lucie, Buty, Mňága, ZZ Top, Nazareth, Green Day a dalších)

The Candies
Břeclavský sbor The Candies má jediný cíl: svým nadšením pobavit diváky. Zpívánky si posluchači užívají od roku 2016, a to i za hranicemi okresu. V repertoáru nalezneme popovou klasiku od 80 let až po žhavou současnost.

AnyWild
Steampunková kapela z Brna hrající především vlastní unikátní tvorbou. Jejich hudba je tvořena z rocku s nádechem swingu. Piano dodává klasický a viktoriánský nádech, který dokresluje tvrdší elektrická kytara. Jako každá rocková kapela obsahuje i bicí a basu, kteří tvoří do téhle alternativní hudby velice neobvyklé taneční rytmy. Celá tahle jedinečná souhra je doplněna nádherným ženským vokálem.
Image kapely se opírá o steampunkové prvky a při vystoupeních využívá tématické kostýmy a unikátní dekoraci. Každý člen kapely má vlastního zvířecího patrona, který charakterizuje jeho vlastnosti. Na pódiu můžete nalézt prvky těchto zvířat, které doplňují atmosféru celého představení. Při vystoupení AnyWild kladou důraz nejen na hudební a vizuální stránku, ale i na divadelní prvky, které připraví publiku nezapomenutelný zážitek.

Five Live
Five Live je osmičlenná rocková kapela z Lanžhota hrající coverové písně. Již po více než 10 let stále baví publikum svým energetickým výstupem. Specialitou kapely je dechové trio skládající se ze saxofonu, trombonu a trubky, které dokonale doplňuje atmosféru rockové parády. Hrají nejenom českou, ale i zahraniční a jejich repertoár prochází skrze téměř všechny populární žánry (snad už jen kromě dechové lidové hudby).

Aktuální články

Program zápasů našich mužstev

Kdy a kde hrají o nadcházejícím víkendu naše mužstva.

deník.cz: Lanžhot nezvládl klíčovou bitvu. Zbrojovce trefil výhru Polák v 91. minutě

Klíčový zápas. Fotbalisté Lanžhota v případě úspěchu mohli dotáhnout vedoucí rezervu Zbrojovky na rozdíl tří bodů, šlágr...

Výsledky všech našich mužstev

Kompletní přehled všech našich výsledků.